HAIKE D'HAESE

- Zang -

Lana Van Den Brulle,

- Drama -

MORGANE DE MAN

- Dans -

Lana is de drama docente. Ze volgde 7 jaar toneel en woord aan de Stedelijke Academie Voor Podiumkunsten. Ze is ook steeds de auteur, regisseur en coördinator van onze musicalkampen. Sinds kort heeft ze zelf ook weer de draad opgenomen en is terug beginnen toneel spelen. Enkele foto's uit de voorstelling 'Test' (Toneelatelier):

 

Haike is de vocal docente. Ze heeft heel wat ervaring in haar rugzak. 9 jaar muziekacademie voor dwarsfluit. Recent 2 jaar zangles bij Sarah Algoet. Ze speelt sinds 2005 jaarlijks bij Pact en/of Tal en vorig jaar bij Compagnie Gardavoe. Speelde ook een tijdje educatief theater bij Paco-producties en zingt bij A Bundle of Djoy, akoestische rock, met diverse andere invloeden. Maar zong hiervoor ook bij diverse folk, dance en zelfs metalgroepen. Ogen dicht en geniet even mee:

 

Morgane is onze dans docente. Ze begint aan haar 3de jaar lesgeven bij een Dendermondse dansgroep. Daar geeft ze les aan de jongste telgen. Zelf danst ze sinds haar 8 jaar. De laatste jaren zijn vooral ballet en hiphop haar passies. Ze heeft al verschillende choreografieën voor Musicalalalalala vzw in elkaar gestoken. Momenteel enkel leuk fotomateriaal, hopelijk binnenkort een video van één van haar prachtige choreo's:

 

banners-09.png

© 2020 By Lalalalalana

  • Facebook Social Icon
  • Instagram