Lana Van Den Brulle,

- Algehele coördinatie, auteur en regisseur -

Lana is de coördinator van al onze projecten. Ze volgde 7 jaar toneel en woord aan de Stedelijke Academie Voor Podiumkunsten. Heeft 5 jaar piano en zang gevolgd aan de muziekacademie in Aalst en zong enkele jaren in een pop/rock groepje. Sinds kort heeft ze zelf ook weer de draad opgenomen en is terug beginnen toneel spelen. Enkele foto's uit de voorstelling 'Test' (Toneelatelier):

 

PEGGY PEERSMAN

- Coördinatie crea -

KELLY MARTENS

DOCENTEN

- Woord -

ARNO VAN DEN BRULLE

DOCENTEN

- Zang -

haike D'Haese

Tine Van Zegbroeck

Haike heeft heel wat ervaring in haar rugzak. 9 jaar muziekacademie voor dwarsfluit. Recent 2 jaar zangles bij Sarah Algoet. Ze speelt sinds 2005 jaarlijks bij Pact en/of Tal en vorig jaar bij Compagnie Gardavoe. Speelde ook een tijdje educatief theater bij Paco-producties en zingt bij A Bundle of Djoy, akoestische rock, met diverse andere invloeden. Maar zong hiervoor ook bij diverse folk, dance en zelfs metalgroepen. Kortom een parel om in ons team te hebben! Ogen dicht en geniet even mee:

 

YANA DE SAEDELEER

Yana is één van onze vocal coaches. In 2016 nam zij deel aan The Voice (team Bart) waar zij het bracht tot in de liveshows. Samen met The Moores staat ze vaak op lokale festiviteiten, privé feesten, ... 

Luister even met ons mee naar haar prachtige stem:

 

ANKe DE BEUCKELAER

DOCENTEN

- Dans -

JILTE HEYVAERT

MORGANE DE MAN

Morgane begint aan haar 4de jaar lesgeven bij een Dendermondse dansgroep. Daar geeft ze les aan de jongste telgen. Zelf danst ze sinds haar 8 jaar. De laatste jaren zijn vooral ballet en hiphop haar passies. Ze heeft al verschillende choreografieën voor Musicalalalalala vzw in elkaar gestoken. Momenteel enkel leuk fotomateriaal, hopelijk binnenkort een video van één van haar prachtige choreo's:

 

PIEN ROELANDT

DOCENTEN

- Crea -

THOMAS DE KNOP

ELISE ROBBERECHTS

banners-09.png

Ook bij ons kan je terecht met je UiTPAS, ook met kansentarief. Deze kaart is er voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met je UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of een ander voordeel. Voor meer info, bezoek de website: www.uitpas.be

© 2021 By Lalalalalana

  • Facebook Social Icon
  • Instagram