De lesgevers

Lana Van den Brulle

- Algehele coördinatie, auteur en regisseur -

Lana is de coördinator van al onze projecten. Ze volgde 7 jaar toneel en woord aan de Stedelijke Academie Voor Podiumkunsten. Heeft 5 jaar piano en zang gevolgd aan de muziekacademie in Aalst en zong enkele jaren in een pop/rock groepje. Sinds kort heeft ze zelf ook weer de draad opgenomen en is terug beginnen toneel spelen.

Peggy Peersman

- Coördinattie crea -

Kelly Martens

- Woord -

Jilte Heyvaert

- Dans en zang -

Pien Roelandt

- Dans -

Elise Robberechts

- Crea -

Arno Van Den Brulle

- Woord -

Haike D'Haese

- Zang -

Haike heeft heel wat ervaring in haar rugzak. 9 jaar muziekacademie voor dwarsfluit. Recent 2 jaar zangles bij Sarah Algoet. Ze speelt sinds 2005 jaarlijks bij Pact en/of Tal en vorig jaar bij Compagnie Gardavoe. Speelde ook een tijdje educatief theater bij Paco-producties en zingt bij A Bundle of Djoy, akoestische rock, met diverse andere invloeden. Maar zong hiervoor ook bij diverse folk, dance en zelfs metalgroepen. Kortom een parel om in ons team te hebben!

Tine Van Zegbroeck

- Zang -

Morgane De Man

- Dans -

Morgane begint aan haar 4de jaar lesgeven bij een Dendermondse dansgroep. Daar geeft ze les aan de jongste telgen. Zelf danst ze sinds haar 8 jaar. De laatste jaren zijn vooral ballet en hiphop haar passies. Ze heeft al verschillende choreografieën voor Musicalalalalala vzw in elkaar gestoken.

Yana De Saedeleer

- Zang -

Yana is één van onze vocal coaches. In 2016 nam zij deel aan The Voice (team Bart) waar zij het bracht tot in de liveshows. Samen met The Moores staat ze vaak op lokale festiviteiten, privé feesten, ...

Anke De Beuckelaer

- Zang -

Thomas De Knop

- Crea -

Bladmuziek

Zin om ook docent te worden?

Werk je graag met kinderen, ben je actief in een bepaalde kunstvorm, ben je16+ en nog op zoek naar een leuke vakantiejob? Dan kan jij misschien één van onze nieuwe docenten worden.

Selecteer één of meer kunstvormen die jouw voorkeur genieten
Selecteer één of meer periodes die jouw voorkeur genieten
banners-09.png

Ook bij ons kan je terecht met je UiTPAS, ook met kansentarief. Deze kaart is er voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Met je UiTPAS kan je punten sparen en ze omruilen voor een korting, cadeau of een ander voordeel. Voor meer info, bezoek de website: www.uitpas.be

© 2021 By Lalalalalana

  • Facebook Social Icon
  • Instagram